Za formalizaciju 0 0.00

0-Članci
Porez 0.00
Cijeli broj 0.00
Puccy Anti Blue Light Kaljeno Staklo Zaštitna folija Za ekran, kompatibilna na ASUS X543 X543MA 15.6 Laptop (samo poklopac aktivno područje) Zaštitne štitnici Garde

Puccy Anti Blue Light Kaljeno Staklo Zaštitna folija Za ekran, kompatibilna na ASUS X543 X543MA 15.6 Laptop (samo poklopac aktivno područje)

HRK 122.94
 

U skladištu
Iz robe

Imajte na umu da je zaštitna folija pokriva samo aktivno područje, a ne cijeli ekran uređaja. Tvrdoća 9 H može učinkovito oduprijeti dnevnim ogrebotine.Bez prašine,bez mjehurića,jednim pritiskom vrlo lako se instalira.Олеофобное premaz zaslona štiti od znoja i ostataka ulja od otisaka prstiju.Umjerena debljina zaslonu omogućuje vam odgovoriti na svaki dodir i dodir.Pitanja i odgovori : Kako bi mjehurići nestati?① Ako mjehurići se stvaraju u непыльной okruženju, samo kliknite na mjehurića zraka i povucite ih do ruba zaslona.② Ako mjehurići se stvaraju prašine u okruženju, molimo da pažljivo uklonite zaštitnik, a zatim koristite isporučeni kolektor prašine za lijepljenje prašine i reinstalirati.Možete li to učiniti ponovno?Tijekom instalacije zaštitnu foliju možete podešavati i pucati sve dok ne budete zadovoljni.Pitanja koja zahtijevaju внимания① Molim vas, ne dodirujte ljepljive površine i ne dirajte drugim stvarima.Ako ima bilo kakvu prašinu, molimo koristite пылепоглотитель za uklanjanje prašine prije instalacije.② O ponovno nanošenje, jer je vrlo suptilan staklo je proizvod, na rastao se dogovor može pasti prašina, ostaviti otiske prstiju, загнуть ruba i sl. Molimo vas da obavezno obratite pažnju na ono запылилась li film ili ne, ako postoji, koristite пылепоглотитель za uklanjanje prašine prije instalacije. - Sadržaj 1. Zaštita zaslona 2. Vodič za монтажу3. Vodilica naljepnica i пылепоглотитель4. Tkanina od mikrovlakana.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda