Za formalizaciju 0 0.00

0-Članci
Porez 0.00
Cijeli broj 0.00
Silikonska Torbica za gamepad, Mekana Torbica za gamepad Praktičan Svjetlo za gaming kontroler za opće namjene za profesionalnu uporabu za gamepad(Maskirne Zelene)

Silikonska Torbica za gamepad, Mekana Torbica za gamepad Praktičan Svjetlo za gaming kontroler za opće namjene za profesionalnu uporabu

HRK 105.60
 

U skladištu
Iz robe

Пылезащитное, pot-dokaz i uvid anti штранг-presovanje, štiti i uljepšava pojavu olovke, i može povećati vijek trajanja proizvoda.Gumb sučelja, kao i druge poslove dijelu obrađuju šuplje, i nakon instalacije na posao to ne utječe.Izrađena je od finog silikona, koji je lagan i tanak, mekan i udoban, i ne обременяет dlan.Ovo koristite da bi vam dati najbolje prianjanje tijekom igre i zaštititi vaše kontrolere od prljavštine i sve nevolje, koje su u ruke.Камуфляжный silikonski materijal ne samo da povećava ljepotu, ali i osjeća udobno u ruci i lako možete pritisnuti sve tipke za upravljanje, bez skidanja zaštitni poklopac.Značajke : 1. Izrađena je od finog silikona, koji je lagan i tanak, mekan i udoban, i ne обременяет dlan.2. Пылезащитное, pot-dokaz i uvid anti штранг-presovanje, štiti i uljepšava pojavu olovke, i može povećati vijek trajanja proizvoda.3. Gumb sučelja, kao i druge poslove dijelu obrađuju šuplje, i nakon instalacije na posao to ne utječe.4. Камуфляжный silikonski materijal ne samo da povećava ljepotu, ali i osjeća udobno u ruci i lako možete pritisnuti sve tipke za upravljanje, bez skidanja zaštitni poklopac.5. Ovo koristite da bi vam dati najbolje prianjanje tijekom igre i zaštititi vaše kontrolere od prljavštine i svim gnojiti, koje imaju ruke.Specifikacija : Tip elementa : Zaštitna torbica za gamepad Materijal : silikon Mjerodavni oprema : Pogodno za gamepad PS5 Popis paketa : 2 x zaštitna torbica za gamepad.

Detaljne specifikacije

Item Type:
Gamepad Protective Cover
Material:
Silicone
Applicable Equipment:
Suitable for PS5 gamepad
Package List:
2 x Gamepad Protective Cover :

Dodaci proizvoda