Za formalizaciju 0 0.00

0-Članci
Porez 0.00
Cijeli broj 0.00
YOUWEN Zaštitna torbica Odlično za Google Pixel XL Leptir Otiskivanje Horizontalni Kožna Flip Torbica sa Držačem i Utora za kartice i Novčanik i remen (boja : smeđa)

YOUWEN Zaštitna torbica Odlično za Google Pixel XL Leptir Otiskivanje Horizontalni Kožna Flip Torbica sa Držačem i Utora za kartice i Novčanik

HRK 210.30
 

U skladištu
Iz robe

Trendi Torbica.Kožna torbica.Stražnji poklopac.Oklop-torbica.Mekana torbica. 100% Visoke kvalitete i dobre performanse Moblie phone Case1. Sažetost : on je samo nastaje i zakrenuti, ostaviti čist i ugodan dojam na sve. 2. Funkcionalni : kožna torbica može dobro odgovarati vašem telefonu i imati veliki značaj za zaštitu svog Google Pixel XL od ogrebotina, udaraca, skliznuti i tako dalje.3. Zgodan : sve tipke i priključci su dostupni.4. Prijenosni : ne trebate pucati, što je samo vaš Google Pixel XL наденет ga, jer on je prilično tanak i lagan. 5. Trajan : s dobrim performansama i vrhunskim materijalom PU i TPU, on može raditi za dugo vremena.6. Ekonomičan : vrlo prigodna cijena je bila postavljena za svaku prigodu.To je dostupan proizvod. 7. Modni : zahvaljujući искусному dizajn, kao što su umjetničke reljefni leptiri i funkcionalan utor za karticu, držač, novčanik, dizajn remen za ruku torbica vrlo moderan i popularan.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda