Za formalizaciju 0 0.00

0-Članci
Porez 0.00
Cijeli broj 0.00
8 kom. Stezaljke za obradu drveta, Lytool Drvene Stezaljke 4 cm, 6 cm, 8 cm, 10 cm obradu drveta Alati za Božićne Darove za Muškarce, tatu, muža, dečka i djedovi.

8 kom. Stezaljke za obradu drveta, Lytool Drvene Stezaljke 4 cm, 6 cm, 8 cm, 10 cm obradu drveta Alati za Božićne Darove za Muškarce, tatu,

HRK 82.80
 

U skladištu
Iz robe

▶4 različite veličine барных opseg : uključuje 4-inčni, 6-inčne i 8-inčne, 10-inčni snažan obradu drveta držači za sile stezanja više od 300 funti kroz svoje čarape.Naše stezaljke za hvatanje 8 kom su idealni za brzo i jednostavno stezanje, obradu drveta i DIY projekte. ▶Quick Grip & Release Design : Одноручные aktivira odmah rasterećuju деревообрабатывающий spona, radiš posao lakšim i učinkovitijim, a također sprečavaju prekomjerno napor na prstima i dlanovima, kako bi zaštitili sebe. ▶Skup nekih разбрасывателей : univerzalni drveni spona Lytool lako možete pretvoriti u rasipač.Jednostavno otpustite maticu krila i pomaknite sliku čeljusti u suprotnu stranu, da bi se zadovoljili svoje različite potrebe. ▶Čvrsta konstrukcija : osnovnu stezaljke za obradu drveta izrađen od crnog ojačanim najlon,a otvrdnu čelične šipke pružaju veću otpornost na udar kako bi se spriječilo savijanje i savijanje, nije štetan jastučići pružaju trajno prianjanje i štite vaše čarape od ogrebotina i scuffs. ▶Potpuno nerizičan kupnja : 24-satna usluga korisnicima i jamstvena pravila omogućuju vam da kupite na srcu upravo sada, brze spojnice za obradu drveta-najbolji božićne darove za stolara, краснодеревщиков, металлистов i profesionalnih trgovaca svih vrsta.Postoje 4 različite veličine drveta isječke koji uključuju 4 cm, 6 cm, 8 cm, 10 cm, a svaka veličina ima 2 kom деревообрабатывающий skup.Možete odabrati određenu veličinu, da se usredotočite na radu s laka/teška drveta.Postoje 4 različite veličine drveta isječke koji uključuju 4 cm, 6 cm, 8 cm, 10 cm, a svaka veličina ima 2 kom деревообрабатывающий skup.Možete odabrati određenu veličinu, da se usredotočite na radu s laka/teška drveta.Kako koristiti : 1. Postavite деревообрабатывающий spona u položaju koji planirate stežući. 2. Kliknite pomični gumb za brzo stezanje. 3. Kliknite na dugme da fino podesite zategnutost stezanje. 4. Nakon završetka rada pritisnite pomični gumb za oslobađanje зажатые predmete.Kako to pretvoriti u rasipač : . 1. Okrenite narančasta regulacijski vijak u smjeru kazaljke na satu. 2. Skinite regulacijski vijak i skinite bočnu dio kopče (na stranu s регулировочным vijkom). 3. Umetnite ga u pjesmu s druge strane.Obrnuta skupština. 4. Okrenite gumb za podešavanje zaključavanja u smjeru kazaljke na satu kako biste dovršili pretvori u rasipač.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda